Присъедини се към нашия екип, открий своето място при нас!

Ръководството на Сиском Инженеринг силно вярва, че за да постигнеш бизнес целите си, първо трябва да разполагаш с добре обучен и мотивиран екип. Именно поради тази причина, най-важната съставка в рецептата на нашия успех са хората. 

Екипът ни се състои от експерти, които променят света с интегрирането на най-иновативните технологии. Обичаме предизвикателствата като не се страхуваме да започнем проект от първата копка и да постигнем завидни резултати. 

 Екипният дух, опитът и натрупаните знания ни помагат да внедряваме интелегентни решения, които далеч надхвърлят просто една добра идея. Сиском Инженеринг насърчава култура, базирана на любопитство и проактивност.

Мартин Димитров: Управител

Мартин Димитров се присъединява към екипа на Сиском Инженеринг през 2012 година като инженер-проектант. През годините заема различни роли и развива своите лидерски умения. Неговата страст към технологиите и иновациите, заедно с уменията да ръководи сложни проекти с обществена значимост, го отвеждат към отговорната позиция на Главен Изпълнителен Директор на Сиском Инженеринг АД. Ръководи стратегическото развитие на компанията, като се стреми да вдъхновява нейните екипи ежедневно.

ЕКИП УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

Нашата визитка е добре свършената работа. Стремежът към постигането на отлични резултати и генерирането на иновативни идеи диктува ежедневната работа на екипа. Екипът ни от проектни ръководители се състои от 5-тима експерта с богат опит в реализирането на мащабни проекти в областта на телекомуникациите, дигиталните технологии, интелигентни транспортни системи, безопасност и сигурност. Горди сме, че развиваме проекти, които подобряват градската среда и превръщат българския град в иноватимен и умен. Също така сме радостни, че именно проект в областа на интелигентния град „Smart city Vratsa” е финалист в годишния конкурс на PMI Bulgaria Chapter.

Търговски екип

Тъговският ни екип се състои от опитни професионалисти, които реализират всеки проект с отговорност и внимание към детайла. Търговският ни директор, Елена Крумова, има повече от 15 години опит в управлението на проекти като се стреми да създаде приятелска и креативна среда. Елена Крумова е сертифицирана като Project Management Professional към института за управление на проекти ((Project Management Institute (PMI®))

ТЕХНИЧЕСКИ ЕКИП

Като компания, която изпълнява технически проекти и внедрява иновативни решения за нас е от изключителна важност техническият екип. Именно той гарантира конкурентното ни предимството на пазара. Екипът ни от инженери се състои от 5-ма експерта и един технически директор. Горди сме с резултатите, които постигаме чрез умения и знания. Винаги се радваме да посрещнем нови кадри в екипа ни, затова не се колебайте да проверятате редовно секцията с отворени позиции.

ЕКИП СНАБДЯВАНЕ И ДОСТАВКИ

За да сме уверени, че всеки проект е реализиран в срок и всички финансови параметри са спазени, Сиском Инженеринг разчита на своите 5-звездни експерти в отдела по снабдяване и доставки. Отделът е от стратегическо значение за устойчивото развитие на компанията. През годините съумяхме да сформираме екип, който осигурява отговорно снабдяване и създаване на стойност, както за Сиском Инженеринг, така и за клиентите ни.

IT ЕКИП

Осъзнаваме важността на работеща и надеждна IT инфраструктура за доброто функциониране на бизнеса ни. Поради тази причина IT екипът ни се състои от опитни професионалисти. Те отговарят както за правилното функциониране на IT инфраструктурата на Сиском Инженеринг, така и съблюдават общите IT разходи, амортизационния процес и избор на доставчик за IT оборудване.

ЕКИП ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ

Мениджърът ни по човешки ресурси винаги посреща хората с усмивка, тъй като знае, че те се присъединяват към вдъхновяващо работно място. Насърчаваме култура, базирана на екипна работа, свобода на творчество, което генерира нови идеи, приятелско отношение и открита комуникация, личностно и кариерно развитие.